Bar 

Ons restaurant volzet of gewoon zin in een leuke avond? Een home-brewed bier van de tap rechtstreeks uit onze eigen huisbrouwerij*? Of misschien een vers gemaakte cocktail? Dan is er onze gloednieuwe Peppermill BAR met terras, voor de "goed weer" dagen!


Genieten van top-amusement zoals een darts, een retro arcade game, een airhockey, een kicker of een gezellig spelletje op één van de pooltafels? De Peppermill bar heeft het allemaal!

Wees welkom, vóór en/of nà uw bezoek aan ons restaurant of kom gewoon voor de FUN!
Geen reservatie nodig!

Bij mooi weer is er ook een NIEUW gezellig zomer terras, kom het ontdekken!Micro Brewery

98Brewing Company is de nieuwste aanwinst van het Peppermill concept.

Hier gaan we meer en meer eigen bieren brouwen, lokaal en artisanaal dus maar telkens met een Amerikaanse twist. 

De nieuwe micro-brouwerij van het Amerikaanse SS Brewtech, kreeg een plaats naast de Shop en dus in de Bar. Je kan de brouwerij bezichtigen vanuit de bar en op brouwdagen kan je het brouwproces hier ook volgen.

Home-brewed beers

US-1

Ons eerste huisbier, een frisse blonde doordrinker, ongefilterd, 6,0%vol. met een duidelijke hop smaak.

 

Hill-Billy

Een zachte pils met een laag alcohol gehalte, naar voorbeeld van Amerikaanse pilsbieren, ongefilterd, 4,3%vol. Een echte dorstlesser voor elke gelegenheid.

Hopmeister

Een "Amercan-style" IPA! 6,3%vol. Amberkleurig, zacht en vol van smaak met een duidelijk aanwezige hop smaak.

Lucky (triple) 777

9,3%vol. Een stevige "Belgian Style" Tripel, voor de US-touch op smaak gebracht met Amerikaanse hop,  Een geliefd bier van het eerste uur!

Red-Diculous

7,4%vol. Een diep rood fruitbier met BlueBerry, RaspBerry en Wild Cherries,  Fruitig zoet met een Zurige afdronk, met Amerikaanse hop,  genieten is een must!

Wood-Shopper  (Limited)

Een tijdelijk verkrijgbaar winterbier.

8,3%vol. Een donker bier met toevoeging van zoethout, sterk maar met een klein fris mondgevoel, zoet zonder zoet te zijn, perfect voor de donkere winterdagen.

 

JINGLE DINGLE CHRISTMAS SHAKE

Een tijdelijk verkrijgbaar winterbier.

8,3%vol. Een donker bier met toevoeging van zoethout, sterk maar met een klein fris mondgevoel, zoet zonder zoet te zijn, perfect voor de donkere winterdagen.

 

GRIZZLY

Een echte American Porter, net als de Grizzly beer zeer donker, bijna zwart. Een bier bomvol smaak met toetsen van koffie, chocolade en licht gerookt. Een gelimiteerde editie, drink hem voor het te laat is!